COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK

På denne hjemmeside bruges cookies og når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Cookies bruger vi til markedsføring, personalisering og profilering. Her på siden finder du både vores cookie-politik og vores generelle politik om persondata.

 

Cookies

En cookie er en lille datafil, som sættes af din browser og som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit webbesøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og den indeholder ikke virus.

 

Tredjeparts cookies

Ekspressen Grafisk Produktion bruger en række tredjeparts services, bl.a. til markedsføring, profilering, plugins og personalisering. Nogle af dem bruger cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge vejledningerne fra MineCookies.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på vores hjemmeside. Disse cookies bruges til fx at fortælle os, hvilke sider, du besøger og hvor længe, hvor mange sider, hvilke elementer, du klikker på m.m. Her bruger vi bl.a. Google Analytics.
Du kan fravælge Google Analytics her

Ved at besøge vores website, kan du komme ud for at få målrettede reklamer fra Ekspressen Grafisk Produktion på andre websites via Google, Facebook, andre medieudbydere og deres reklamepartnere. Reklamerne kan være baseret på data fra dine tidligere besøg på ekspressen.dk. Dataene varetages af Google, Facebook og andre medieudbydere.

På ekspressen.dk kan der også lagres cookies, når du benytter tjenester og komponenter fra tredjepart, fx (men ikke udelukkende) Google Maps, YouTube videoer, Tweets eller Facebook kommentarer. Vores integration med Facebook, YouTube og Twitter bruger cookies til at holde styr på, om du er logget ind på tjenesten, så vi fx kan bruge elementer som “Facebook Anbefal”, “Facebook synes godt om” eller “Tweet this”. Vi bruger også værktøjer til at styre vores digitale markedsføring, fx Adform, Adroll og AdWords samt på Facebook og andre sociale medier.

Disse tredjeparts samarbejder og komponenter bevirker, at indehaveren af komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på ekspressen.dk, m.m. Er du samtidig med dit besøg hos os logget på fx Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at parre de data med din profil. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

 

Sådan sletter du cookies

Du kan vælge Googles cookies fra på http://www.google.com/settings/ads. Ønsker du at slette alle vores cookies, kan du selv gøre det. Brug evt. vejledningen fra MineCookies, som dækker de mest gængse browsere. Husk: Bruger du flere browsere, så skal du slette cookies i dem alle.

 

 

Persondatapolitik

 

Generelt

Hos Ekspressen Grafisk Produktion opbevarer og behandler vi personoplysninger om dig, når du er kunde hos os eller når du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi er meget opmærksomme på, hvordan vi bruger og opbevarer oplysningerne, så du altid kan føle dig tryg hos os.

Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos Ekspressen Grafisk Produktion, og/eller når du besøger vores website www.ekspressen.dk og/eller på anden måde er i kontakt med os.

 

Hvilke personoplysninger indsamler Ekspressen Grafisk Produktion?

Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med samarbejdet med dig som kunde. Vi indsamler alene de personoplysninger, der er nødvendige til aftalte formål, og vi beder vores kunder om kun af dele personoplysninger hvor det er strengt nødvendigt til disse formål.

Personoplysningerne indsamles og gemmes fx (men ikke udelukkende) i forbindelse med, at du tilmelder dig nyhedsbrevet, åbner og klikker i e-mails, besvarer spørgeskemaer, deltager i konkurrencer, interagerer med vores medarbejdere, opretter en profil, dvs. registrerer dig som bruger, eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx via sociale medier, annoncer eller tredjepartstjenester.

Vi indsamler almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, køn, e-mail, oplysninger om din virksomhed, titel og oplysninger, der sendes fra din telefon/terminaludstyr, når du bruger ekspressen.dk eller associerede services. Dette kan være oplysninger om din enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af ekspressen.dk og vores tjenester. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url’er, beacons mv.

Oplysninger om dig, indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme, kan blive kombineret.

 

Hvad bruges oplysningerne til – formål med behandlingen af persondata

Vi behandler almindelige personoplysninger med det formål at kunne opfylde indgåede aftaler, herunder modtage ordrer, servicere, fakturere, kvalitetsstyre, administrere vores hjemmeside, systemer og applikationer og fortsat udvikle vore forretning og vores ydelser.

Desuden anvender vi dine personoplysninger til at informere dig om forhold, der relaterer sig til dit kundeforhold med os og give os mulighed for at dele markedsføringsmateriale, også via tredjepartskanaler, med dig.

Såfremt vi har fået dit samtykke, bruges oplysningerne til at sende dig målrettet markedsføringsmateriale via elektronisk post, push-beskeder eller andre teknologier.

 

Videregivelse af oplysninger

Dine personoplysninger kan, i nogle tilfælde, blive videregivet, i forbindelse med den af os ydede service, til leverandører vi samarbejder med, herunder leverandører af teknisk support og drift af vores tjenester, sociale medier med henblik på vores markedsføring og finansielle institutioner.

Hvis følger af en domstolsafgørelse eller hvis det er påkrævet eller hjemlet efter gældende lovgivning.

 

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod manipulation, tab, destruktion og mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling og trusselsbilledet.

Vi kan dog ikke garantere, at dine personoplysninger er fuldstændigt beskyttet mod nogen, som efterstræber og formår at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Indsigt i, sletning eller rettelser af dine oplysninger

Som registreret har du visse rettigheder, som Ekspressen Grafisk Produktion som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde.

Du kan kontakte Ekspressen Grafisk Produktion og få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker at dine personoplysninger bliver slettet, at Ekspressen Grafisk Produktion begrænser behandlingen af dem, eller ønsker du at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os.

Når vi behandler personoplysninger baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. For at tilbagekalde samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller markedsføringsmateriale fra os, kan du let framelde dig ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” i den relevante e-mail, du har modtaget fra os.

 

Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Ekspressen Grafisk Produktion sletter personoplysninger, når Ekspressen Grafisk Produktion ikke længere har et arbejdsbetinget behov eller en lovmæssigt forpligtet eller en forpligtigelse til at sikre en dokumentation.

 

Kontakt

Dataansvarlig er Ekspressen Grafisk Produktion ApS. Hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder som beskrevet ovenfor, eller hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger eller denne databeskyttelsespolitik, er du velkommen til at kontakte:

Ekspressen Grafisk Produktion ApS
H.J. Holstvej 14
2610 Rødovre
Cvr-nr.: 15004479
Hjemmeside: www.ekspressen.dk
E-mail: post@ekspressen.dk
Telefonnummer: 33 254 254

 

Klage

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af personoplysninger, bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til post@ekspressen.dk. Vi vil behandle klagen og vende tilbage.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder over vores behandling af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger henvises til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Generel vejledning og information kan findes på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

 

Øvrigt

Denne persondatapolitik er gældende fra 25. maj 2018.

Den hurtige udvikling i samfundet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt opdateringsdatoen.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 28. maj 2018.